Backgammon online
 

Poker Online - Gratis poker spelen

Poker

Poker is online een erg populair spel geworden. Veel backgammon spelers spelen ook poker online of hebben dat vroeger vaak gedaan. De meest gespeelde poker variant is het bekende No Limit Holdem poker. Deze wordt ook op tv bijna altijd gespeeld. Aangezien backgammon spelers vaak net iets anders willen dan wat de massa doet komt Omaha poker hier in beeld. Marcel Luske staat erom bekend vele varianten van poker waaronder Omaha graag te spelen.

Omdat er toch enkele belangrijke verschillen zijn met Texas Holdem geven we op de pagina Omaha Poker een uitleg van de spelregels.

De verschillen van Omaha poker met Holdem poker.
Om het geheugen op te frissen hebben we de verschillende handen op een rijtje gezet:
 

voor de beste pokertoernooien zorg je dat je pokerstars download

 

Online Poker spelen bij PartyPoker
PartyGaming is er met PartyPoker al vroeg in geslaagd de beginnende poker spelers direct aan zich te binden. Op elk moment van de dag zijn er duizenden mensen die gratis online poker spelen. Er kan al poker gespeeld worden vanaf lage blinds als $0.02 / $0.04. Ook voor de groot geld spelers is er genoeg aanbod. Er zijn tafels met blinds van $25 tot $250, en grote poker toernooien waar veel geld te winnen is. Elke zondag is er een toernooi bij party waar $300.000 prijzengeld wordt gegarandeerd. We raden elke beginner aan eerst meerdere potjes fun play te doen, dit kan geheel gratis en hiervoor hoef je ook nog geen geld te storten. Zo kun je even wennen aan het poker spelen en lay-out van Partypoker en kun je daarna echt online gaan spelen.

Website: Partypoker

 
Gratis Poker Spelen
Meer informatie over gratis spelen van poker. Hier staan diverse reviews online van servers waar zowel gratis als voor geld poker kan worden gespeeld. Ook zijn er uitgebreide speluitleg en tips pagina's te vinden.

Partners: Pokeribonukset | Poker spelen

© 2007 backgammononline.nl, all rights reserved